Ons verhaal

Opgericht door dierenartsen.
Voor dierenartsen.

VetPartners werd in 2015 opgericht in het Verenigd Koninkrijk door Jo Malone. Jo startte de groep met 3 klinieken in York, waar zij dierenarts en mede-eigenaar was.

Jo’s eerdere ervaringen als onderdeel van een grotere groep waren niet positief, dus besloot ze zelf een nieuwe groep op te richten. De groep moest waarden weerspiegelen die voor haar belangrijk zijn, zoals samenwerken, respectvol zijn en elkaar ondersteunen.

Jo heeft ervoor gezorgd dat er bij VetPartners een cultuur heerst waarin openheid en verbondenheid centraal staan. Ze is gepassioneerd over de beste veterinaire zorg en tegelijkertijd zet ze zich in voor de groei en ontwikkeling van de mensen met wie ze samenwerkt.

De groep bestaat uit gerenommeerde dierenartspraktijken voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. In het Verenigd Koninkrijk  zijn inmiddels ook andere veterinaire bedrijven aangesloten, zoals laboratoria, dierencrematoria en een opleidingscentrum voor paraveterinairen.

In 2019 breidde de groep zich uit naar Europa, naar onder andere Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

De intrede van VetPartners op de Nederlandse markt startte begin 2023. Als eerste heeft DierenDokters zich aangesloten, gevolgd door Dierenartsen Groep Nederland. VetPartners, DierenDokters en Dierenartsen Groep Nederland passen goed bij elkaar vanwege de gedeelde visie op het uitvoeren van diergeneeskunde, zowel nu als in de toekomst. Zo vinden we het belangrijk om mensen op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat dierenartsen de autonomie hebben om hun eigen beslissingen te nemen.

 

"Bij VetPartners draait het om het leveren van de beste veterinaire zorg voor elke patiënt. We investeren in teams en praktijken om dit te kunnen realiseren en optimale resultaten te behalen".
Jo Malone
Chief Executive Officer