Over ons

Een groep praktijken met dezelfde visie.

VetPartners is in 2015 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en bestaat uit een groep gerenommeerde dierenartspraktijken voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. In 2019 breidde de groep zich uit naar Europa, onder andere naar Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. In 2023 heeft VetPartners zijn intrede gedaan op de Nederlandse markt. Als eerste heeft DierenDokters zich aangesloten, gevolgd door Dierenartsen Groep Nederland. VetPartners past uitstekend bij DierenDokters en Dierenartsen Groep Nederland vanwege de gedeelde visie op het uitvoeren van diergeneeskunde, zowel nu als in de toekomst. Zo vinden we het belangrijk om mensen op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat dierenartsen de autonomie hebben om hun eigen beslissingen te nemen.

VetPartners telt inmiddels 700 klinieken, actief in 9 landen, met een familie van 8000 medewerkers. In Nederland telt de groep 45 locaties.

De VetPartners familie 

Bij ons komen de mensen op de eerste plaats

We hebben de naam VetPartners gekozen, omdat wij geloven in een hechte samenwerking met onze praktijken.

Onze waarden en cultuur vormen de basis van onze werkwijze. We vinden het belangrijk dat er verbondenheid is en ruimte voor ontwikkeling en ondersteuning.

Meer informatie

Ons verhaal

VetPartners werd in 2015 opgericht in het Verenigd Koninkrijk door Jo Malone. Jo startte de groep met 3 klinieken in York, waar zij dierenarts en mede-eigenaar was.

Ons verhaal