cat waiting t
Onze vijf waarden: Toegankelijk, Respectvol, Samenwerken, Ondersteunen en Toewijding
De VetPartners familie 

Onze waarden

We hebben de naam VetPartners gekozen, omdat wij geloven in een nauwe samenwerking met onze praktijken.

Door deze nauwe samenwerking kunnen we de zorg voor patiënten en ons vakgebied waarborgen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en vinden respect en verbondenheid binnen een team belangrijk.

Elke praktijk is uniek. We waarderen en stimuleren die eigenheid en we ondersteunen praktijken, zodat ze de beste zorg kunnen bieden aan patiënten en een uitstekende service aan klanten.

Ons doel is om een aantrekkelijke groep te zijn voor zowel praktijken als medewerkers in de veterinaire sector. Dit bereiken we door een fijne werkplek te creëren voor onze medewerkers, ons bedrijf uit te breiden door het aantrekken van nieuwe praktijken en het ontwikkelen van ons bedrijf op een efficiënte, ethische en duurzame manier.

We stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers, praktijken en teams door te investeren in onze mensen en hen hoogwaardige opleidingen en continue professionele ontwikkeling aan te bieden. Daarnaast investeren we in onze klinieken, zodat ze beschikking hebben over de allernieuwste technologie, apparatuur en faciliteiten.

Bij ons komen de mensen op de eerste plaats. We zijn samen één grote familie. Er is plek voor iedereen!

Toegankelijk Respectvol Samenwerken Ondersteuning Toegewijd Tik op de poot om te verkennen

We creëren een cultuur van warmte en verbondenheid

We hebben een persoonlijke aanpak en een open cultuur waarin medewerkers kunnen groeien en we voor ze klaar staan.

We respecteren elkaar

We luisteren – ieders mening telt. We zijn bescheiden, tonen begrip en handelen integer.

We werken samen

We heten VetPartners omdat we geloven in echt partnerschap, waarbij ondersteuning en samenwerking centraal staan. Jij maakt deel uit van onze familie.

Leren zit in ons DNA

We stimuleren de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, praktijken en teams.

We zijn oplossingsgericht en verantwoordelijk

We streven naar verbetering en hechten waarde aan de manier waarop we dingen doen. We zijn veerkrachtig, flexibel en zelfbewust.

Onze werkwijze

Onze focus ligt op de praktijk, de medewerkers en het optimaliseren van de dagelijkse werkzaamheden. We willen een werkomgeving creëren waarin praktijken en teams kunnen groeien en waar ondersteuning altijd beschikbaar is wanneer dat nodig is.

We bieden zakelijke ondersteuning aan, om ervoor te zorgen dat praktijken optimaal kunnen presteren en groeien.

We werken samen als team. Als er goede ideeën ontstaan, delen we deze graag met de hele groep, zodat we er allemaal van kunnen profiteren.

Alle praktijken van VetPartners worden ondersteund door een regionaal team. Alle collega´s in dit team hebben uitgebreide ervaring opgedaan in de praktijk, wat van essentieel belang is om een praktijk goed te kunnen ondersteunen. Ze werken samen met de praktijkmanager en/of Chef de Clinique en omdat ze een regionale groep praktijken ondersteunen, kunnen ze lokaal netwerken en kennisdeling bevorderen.

We helpen onze teams om het werk zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken, zodat zij zich kunnen concentreren op dat wat ze het liefste doen: de beste veterinaire zorg leveren.