Carma Oudendorp

Carma Oudendorp

Directeur Kliniekontwikkeling regio Midden

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Carma Oudendorp, en ik ben meer dan 18 jaar met veel plezier onderdeel van het DierenDokters-team en sinds kort ook van de Vetpartners familie.

Mijn reis bij DierenDokters begon in 2005, toen ik als stagiaire paraveterinair aan boord kwam. Na twee maanden werd ik officieel in dienst genomen, en ik begon mijn veterinaire vaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van dierenarts Maico Boumans.

In 2009, toen DierenDokters begon te groeien, greep ik de kans om de overstap te maken naar ons kantoor. Hier heb ik mijn takenpakket uitgebreid met o.a. werving en selectie, het inrichten van het praktijkmanagementsysteem, financi├źle administratie en het organiseren en verzorgen van opleidingen. Geen taak was mij vreemd, en ik voelde me betrokken bij de groei van onze DierenDoktersgroep.

In 2019 nam ik de rol van Kliniek Support Manager op me waarbij ik ook weer wat meer de klinieken langsging. Dit gaf me de kans om onze kliniekteams te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze optimaal kunnen functioneren.

Naast mijn werk bij Vetpartners ben ik al 23 jaar gelukkig met mijn man Reijer Oudendorp en samen hebben wij drie geweldige kinderen. Bovendien maken mijn trouwe metgezellen, hond Lynn en katten Joey en Freek, deel uit van ons, soms wat hectische, huishouden. Hardlopen en regelmatig crossfitten helpen mij om fit te blijven en dat is maar goed ook, want daarnaast houdt ik heel erg van lekker eten en een goed wijntje ­čśë

Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van de Vetpartners familie en ben trots op de groei en het succes dat we samen aan het doormaken zijn. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan de gezondheid en het geluk van zowel dieren als mensen. Met mijn ervaring, positiviteit en praktische aanpak hoop ik daar een steentje in bij te dragen.