Maaike van Etten

Maaike van Etten

Directeur Kliniekontwikkeling regio Noord

Graag wil mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maaike van Etten, ik ben de DKO voor de regio Noord. In deze functie leid en begeleid ik de Chef de Clinique met hun teams om te zorgen dat iedereen zijn of haar werk met plezier kan doen. Als mensenmens vind ik het belangrijk dat er gewerkt wordt vanuit een basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Door mijn ervaring vanuit de kliniek weet ik dat geen enkele dag hetzelfde is, dat schakelen bij het ritme van de dag hoort maar vooral dat het fijn is als je een team hebt waarop je terug kunt vallen. Dit gun ik elke collega!

Ik ben zelf als zij-instromer binnengekomen in de kliniek nadat enkele jaren geleden een van mijn honden de sateetjes van tafel had gejat. Op dat moment was ik nog zelfstandig ondernemer binnen de humane (alternatieve) geneeskunde en oprecht zoekende of ik hier nog gelukkig was. Na de operatie van Cardhu wist ik dat het tijd was voor wat anders en zo ben ik in de afgelopen jaren doorgegroeid tot praktijkmanager binnen een van onze klinieken.

Al ruim 25 jaar ben ik getrouwd met Wilfred en samen hebben wij een dochter (Joya). Onze twee vizsla’s Cardhu en Pollux maken ons gezin compleet. Buiten mijn werk om kun je mij in de natuur vinden en bij voorkeur in de Zwitserse Alpen voor een lange trailrun, een uitdagende hike of gewoon genietend op een bankje.

Een van de mooiste dingen aan de VetPartners organisatie vind ik dat de persoon op de 1e plaats staat, dat iedereen de thee maakt, dat het gevoel van saamhorigheid groot is. Dit maakt dat ik blij word van deze manier van bedrijfsvoering.

Mocht je mij in de kliniek zien lopen weet dan dat ik er voor jou ben.