Mariola Wegman

Mariola Wegman

Directeur Kliniekontwikkeling regio Zuid & Manager Professionele Ontwikkeling

Voor onze klinieken in het Oosten en Zuiden van Nederland ben ik de Directeur Kliniek Ontwikkeling. In deze rol leid en begeleid ik de Chefs de Clinique en hun teams om te zorgen dat iedereen zijn werk met plezier kan doen. Ik leef vanuit de visie dat als mensen met plezier hun werk kunnen doen en ze de juiste begeleiding krijgen, dat de resultaten als vanzelf volgen. In mijn 2de rol als Manager Professionele Ontwikkeling, waarbij ik alle medewerkers van de VetPartners klinieken in Nederland mag voorzien van opleiding en ontwikkeling, ben ik blij nog meer impact te kunnen geven aan deze visie. 

Als 15jarige wist ik al dat ik met mensen en dieren wilde werken. Zo heb ik de opleiding dierverzorging in Barneveld gedaan, de HBO-opleiding Diermanagement in Leeuwarden en aan de Universiteit van Wageningen de opleiding Animal Science. Voorheen heb ik meerdere leidinggevende en coachende functies gehad, o.a. bij de WUR, SNS Reaal, als ondernemer en bij DierenDokters. Ook ben ik een gecertificeerde coach. 

Als ik niet onderweg ben ga ik graag met mijn man, kinderen en de hond wandelen in het bos. Thuis vind je me bij de paarden, de katten, kippen, schapen of ons hangbuikzwijn of zit ik met vrienden en familie in de tuin bij het kampvuur.