Mischa Weijers

Mischa Weijers

Directeur VetPartners Nederland

Ik ben Mischa Weijers, aanvoerder en coach van team VetPartners Nederland, onderdeel van onze grote Europese familie dierenklinieken.

Hoewel geen dierenarts of paraveterinair, ben ik al meer dan 5 jaren met hart voor de patiënten, eigenaren en medewerkers op m’n plek in onze klinieken. Na mijn studie Bedrijfskunde in Groningen heb ik projecten, programma’s, afdelingen en bedrijven onder m’n hoede gehad bij Atos KPMG Consulting, ING, Pon Holdings, Pon Equipment en Dierenartsen Groep Nederland. Ik ben altijd onderdeel van het team en stroop graag m’n mouwen op.

Mouwloos en met gestrikte veters breng ik mijn vrije tijd graag hardlopend buiten door. Vaak dichtbij huis in Utrecht, maar met plezier ook overal waar onze organisatie of mijn gezin ons brengt. De lange afstand is mijn favoriet.

VetPartners Nederland stelt de lokale kliniek en al onze medewerkers centraal omdat we geloven dat daaruit de beste diergeneeskundige zorg voortkomt. Onze patiënten en hun eigenaren herkennen dat en waarderen ons daarvoor. Het is mijn taak te zorgen dat we dat door samenwerking, respect en positiviteit als familie blijven verbeteren.